سرم مخصوص افراد دیابتی چیست ؟سرم تراپی در دیابت

بیماری دیابت یکی از بیماری های شایعی است که باید بسیار دقیق مدیریت شود؛ گاها سرم تراپی بد و یا مراقبت های اشتباه باعث می شود تا دست به دست هم دهند و باعث بدتر شدن وضعیت افراد دیابتی شود.از وزن گرفته تا سطح قند خون تا حفظ یک سبک زندگی سالم، دیابتی ها می دانند که درمان این بیماری یک شغل تمام وقت است.

اما گاها برای یک فرد دیابتی لازم است اقدامات سرم تراپی انجام شود،این تزریقات اگر در منزل نیز باشد بسیار باید دقیق تر انجام شود.تزریق سرم در منزل برای افراد دیابتی یکی از چالش های مهم است که باید پرستار به آن دقت کند.

shutterstock 1491304346

اطلاعاتی که باید در مورد دیابت و سرم تراپی داشته باشید

چه مبتلا به دیابت نوع یک باشید و چه نوع 2 آن، گاها نیاز پیدا می کنید برای دریافت داروها و مسائل دیگر سرم تراپی انجام دهید.همانگونه که اشاره شد، سرم تراپی دیابتی بسیار مهم است.بستری شدن افراد دیابتی و تزریقات آنها همیشه از چالش های کادر درمان است.

با توجه به تحقیقات و آماری که نشان می دهد احتمال بیشتری برای افراد مبتلا به دیابت نیاز به مراقبت های بیمارستانی دارند، چگونه پزشکان و پرستاران می توانند بیماران دیابتی و سرم ها و داروهای دریافتی را ترکیب کنند؟ پاسخ به پرسش به دلایل بستری شدن بیمار در بیمارستان بستگی دارد.

 

سرم تراپی برای هیپرگلیسمی(افزایش قند خون)

اصطلاح پزشکی که سطوح بالای قند خون را در بدن توصیف می کند، هیپرگلیسمی است. هیپرگلیسمی به این دلیل اتفاق می افتد که بدن نمی تواند انسولین کافی تولید کند یا تولید آن را به طور کامل متوقف می کند. سطح گلوکز خون افراد مبتلا به هیپرگلیسمی بالاتر از MG/dl 140 است. در محیط های بیمارستانی، افرادی که نیاز به درمان هیپرگلیسمی یا انواع شدید آن دارند، معمولاً درمان با انسولین داخل وریدی را در بخش ICU دریافت می کنند.

سرم ۱/۳ و ۲/۳:

این نوع از سرم حاوی ۱/۳ سدیم کلرید و ۲/۳ درصد دکستروز است. در افرادی که مبتلا به دیابت، نارسایی کبدی، کلیوی و قلبی هستند، تجویز می‌شود

 

سرم تراپی برای هیپوگلیسمی(کاهش قند خون)

افرادی که به درمان هیپوگلیسمی با سطح قند خون کمتر از 80 MG/dl نیاز دارند، ممکن است نیازی به بستری شدن نداشته باشند، زیرا اغلب موارد هیپوگلیسمی با خوردن غذاهای حاوی کربوهیدرات و قند بالا به راحتی قابل درمان هستند. متأسفانه، افراد مبتلا به هیپوگلیسمی شدید ممکن است نیاز به مراقبت فوری از مراکز بستری داشته باشند.

افرادی که به دلیل هیپوگلیسمی شدید در بیمارستان بستری می شوند، احتمالاً دکستروز غلیظ 50 درصد دریافت خواهند کرد زیرا پزشکان توصیه می کنند که 10 تا 25 گرم دکستروز را در مدت 1 تا 3 دقیقه تجویز کنند.

صرف نظر از دلیل بستری شدن بیمار در بیمارستان، مدیریت دیابت به افراد نیاز دارد تا سطح پایه کنترل را حفظ کنند تا اطمینان حاصل شود که چالش‌های غیرمنتظره با آن‌ها مواجه نمی‌شوند زیرا برنامه درمانی ندارند.

افراد مبتلا به دیابت که برنامه شخصی ندارند می توانند با متخصصین ما در مورد دیابت مشاوره بگیرند.مراقبت های فوری روزانه دیابت در منزل راه حل بهتری نسبت به بستری شدن در بیمارستان برای درمان IV است، به خصوص برای افراد مبتلا به دیابت نوع II. متأسفانه، افراد مبتلا به دیابت نوع 1 که قند خون بالایی دارند، زیرا بدن نمی تواند آنها را با استفاده از انسولین به درستی کنترل کند، در صورت عدم درمان ممکن است زندگی آنها به خطر بیافتد.

سرم قندی ۱۰%:

این مورد نیز الکترولیت نداشته و خاصیت دیورتیک دارد. در چنین مواقعی از این سرم تزریق استفاده می‌شود.البته از سرم های قندی بالاتر در شوک های هیپوگلیسمی استفاده می شود.

مطالب

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *